در مقالات نظام مهندسی

 ارتقا پایه کرج

دوره های آموزشی ارتقا پایه کرج:برای ثبت نام این دوره ها می توانید از سایت erteghapaye.com در کلاس های جناب دکتر مهدی آخوندی ثبت نام کنید.

 ارتقا پایه کرج

شرایط ارتقا پایه نظام مهندسی:

افرادی که در رشنه های هفتگانه نظام مهندسی فارغ التحصیل شده اند و بعد از گذشت 3 سال از مدرک کارشناسی یا 2 سال از مدرک کارشناسی ارشد و یا یک سال از مدرک دکترای خود می توانند در آزمون نظام مهندسی شرکت کنند.

در صورتی که در این آزمون پذیرفته می شوید که عموما به صورت کتاب باز برگزار می شود و در کلیه ی رشته ها نمره قبولی 50 درصد از کل نمره است و اشتغال به کار پایه 3 دریافت کنند.

البته در برخی رشته ها مانند مهندسی عمران پروانه اشتغال به کار در سه بخش اجرا، محاسبات، نظارت و جود دارد که آزمون این سه بخش به صورت جداگانه است.

هر یک از مهندسین با قبولی در هر کدام از این بخش ها می توانند در آن زمینه با پروانه اشتغال به کار پایه 3 در آن بخش را دریافت و در این رمینه مشغول به کار شوند.

مزیت داشتن پروانه نظام مهندسی

مزیت داشتن این مدرک داشتن شماره ی خاص در نظام مهندسی هر استان به هر شخص است که مانند شماره ی نظام پزشکی برای پزشکان است .و افرادی دارای پروانه ی اشتغال هستند میتوانند برای تاسیس دفاتر مهندسی ، شرکت و… اقدام نمایند.یا سهمیه ی خود را واگذار به شرکت های قانونی کنند.

 

برای ارتقا پایه چه باید کرد؟

پایین ترین ذرجه پروانه اشتغال به کار در سازمان نظام مهندسی پایه 3 می باشد.

مهندسانی که دارای این مدرک باشند طبق ماده 11 قانون نظام مهندسی بعد از گذشت 4 سال می توانند از پایه 3 به 2 و بعد از گذشت 5 سال دیگر از پایه ی 2 به 1 ارتقا پیدا کنند.

لازم به ذکر است مهندسان گرامی با هیچ مدرک تحصیلی نمیتوانند از پایه 3 یکباره به پایه ی 1 ارتقا پیدا کنند. زیرا گذشت زمان و کسب تجربه برای ارتقا پایه امری الزامی است.

 

مزیت داشتن این پروانه اشتغال به کار

یکی از مزایای داشتن این پروانه این است که افرتدی که این پروانه هستند می توانند برای تاسیس دفاتر مهندسی و شرکت و… اقدام کنند  و یا این سهمیه خود را می توانند به شرکت های قانونی شاغل در زمینه ی صنعت ساختمان وا گذار کنند.

 

0

نوشتن را شروع کنید و اینتر را بزنید

wpChatIcon