تمدید پروانه ی اشتغال بکار نظام مهندسی استان البرز
تمدید پروانه ی اشتغال بکار نظام مهندسی استان البرز-خذ پروانه اشتغال نظام مهندسی شرایط و مراحلی دارد که تنها با طی نمودن کامل مراحل صدور پروانه نظام مهندسی قادر به اخذ این پروانه از سازمان نظام مهندسی هستید. شرایط و مدارک پروانه نظام مهندسی شامل مواردی مانند داشتن سنوات کار حرفه ای لازم، قبولی در آزمون نظام مهندسی، عضویت در سازمان نظام مهندسی، گذراندن دوره های کارآموزی و سمینارهای توجیهی، تشکیل پرونده مالیاتی، واریزعوارض صدور پروانه نظام مهندسی و ارائه مدارک پروانه نظام مهندسی اعلامی به سازمان نظام مهندسی.
مرحله ی اول دریافت پروانه اشتغال نظام مهندسی :
اولین مرحله جهت دریافت پروانه نظام مهندسی شرکت و قبولی در آزمون ورود به حرفه نظام مهندسی در همان رشته مورد نظر و صلاحیتی از آن رشته که تمایل دارید. البته یک متقاضی می تواند همزمان در کلیه صلاحیت های یک رشته شرکت کند. به طور مثال مهندس معماری می تواند همزمان در صلاحیت طراحی، اجرا و نظارت همان رشته در آزمون نظام مهندسی شرکت نماید. جهت شرکت در آزمون مهندسان باید سنوات کار حرفه ای لازم که از سوی سازمان نظام مهندسی اعلام می شود را دارا باشند. به طور مثال این سنوات برای کارشناسی 3 سال از تاریخ اخذ مدرک، برای ارشد 2 سال و برای دکترا 1 سال می باشد.
مرحله دوم : عضویت در سازمان نظام مهندسی :
پس از قبولی در آزمون نظام مهندسی اولین کاری که مهندسان قبول شده باید انجام دهند این است که درخواست عضویت برای سازمان نظام مهندسی شهر خود ارسال نمایند. البته این نکته حائز اهمیت است که نیازی نیست درخواست عضویت را حتما پس از قبولی در آزمون نظام مهندسی داد و مهندسان می توانند پس از اخذ مدرک مهندسی بدون گذراندن سنوات مربوط به آزمون نظام مهندسی به عضویت سازمان نظام مهندسی درآیند.
مرحله سوم :درخواست صدور پروانه ی نظام مهندسی :
جهت ارسال درخواست صدور پروانه نظام مهندسی نیاز است تا نتایج آزمون نظام مهندسی قبول شدگان از طرف سازمان سنجش به سازمان نظام مهندسی ارسال شود. پس از بارگزاری نتایج آزمون در سازمان نظام مهندسی این امکان برای مهندسان فراهم می شود تا با مراجعه به سازمان نظام مهندسی شهر خود درخواست دریافت پروانه اشتغال به کار نظام مهندسی را بدهند.
ارائه مدارک پروانه نظام مهندسی به سازمان نظام مهندسی
پس از اتمام دوره ها و سمینارهای برگزار شده توسط نظام مهندسی و اخذ گواهینامه حضور در این دوره ها، متقاضی پروانه اشتغال نظام مهندسی باید اقدام به واریز اینترنتی عوارض صدور پروانه اشتغال به کار نماید، که مبلغ آن و شماره حساب مربوطه از سوی سازمان نظام مهندسی همان استان اعلام می شود. با انجام این واریز تاییدیه پرداخت الکترونیکی به متقاضی داده می شود.
پس از آن متقاضی باید به سازمان نظام مهندسی مربوطه مراجعه کرده و به عنوان بخش بعدی فرایند سوگندنامه مهندسی از وی اخذ شود. این مرحله نیازمند حضور خود متقاضی و نه هیچ شخص جایگزینی است. و در نهایت به عنوان اقدام آخر کلیه مدارک پروانه نظام مهندسی که شامل موارد زیر است را تقدیم سازمان نمایند. مدارک پروانه نظام مهندسی شامل:
- کپی مدارک شناسایی: شناسنامه، کارت ملی، گواهی پایان خدمت
- کپی مدارک تحصیلی: کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا
- 3 قطعه عکس 4*3
- پرینت تاییدیه قبولی در آزمون نظام مهندسی
- مدارک و سنوات سوابق اشتغال به کار
پس از طی تمامی این مراحل و ارائه مدارک پروانه نظام مهندسی گفته شده در بالا، از سوی سازمان پیامی مبنی بر حضور جهت دریافت پروانه نظام مهندسی به داوطلب ارسال می شود.