در مقالات نظام مهندسی

مقدمه

سازمان نظام مهندسی ساختمان، حدود 10 سال پیش به منظور ساماندهی به فعالیتهای مهندسی و نظم بخشیدن به عملکرد  این حرفه، و با حمایتهای وزارت مسكن و شهرسازی پا به عرصه وجود گذاشت. مروری بر 10 سال پرونده فعالیت این سازمان، و مقایسه آن با 10 هدف متعالی ذكر شده در ماده 2 قانون سازمان نظام مهندسی ساختمان، میتواند معیار مناسبی برای بررسی عملكرد این ارگان باشد.

آزمون نظام مهندسی در رشته‌های هفتگانه مهندسی و بشرح صلاحیت‌های زیر برگزار می‌شود:

 

۱– آزمون‌ نظام مهندسی در رشته عمران (سه صلاحیت)

۲- آزمون نظام مهندسی در رشته معماری (سه صلاحیت)

۳-  آزمون نظام مهندسی  در رشته تاسیسات برقی (دو صلاحیت)

  • آزمون نظام مهندسی تاسیسات برقی نظارت
  • آزمون نظام مهندسی تاسیسات برقی طراحی

۴-  آزمون نظام مهندسی  در رشته تاسیسات مکانیکی (دو صلاحیت)

۵-  آزمون نظام مهندسی نقشه‌برداری

۶- آزمون نظام مهندسی شهرسازی

۷- آزمون نظام مهندسی ترافیک

آزمون نظام مهندسی جزوه باز و به اصطلاح «open book» هست بنابراین کلیه منابع را می‌توانید بهمراه خود سر جلسه آزمون برده و از آن‌ها استفاده نمایید.

آزمون نظام مهندسی در تمامی رشته‌ها و صلاحیت‌ها بجز صلاحیت معماری طراحی بصورت تست‌های چهارگزینه‌ای می‌باشد، معمولا در هر آزمون ۶۰ سوال طرح می‌شود و حد نصاب قبولی در این آزمون کسب نمره ۵۰ درصد است. توجه داشته باشید در آزمون نظام مهندسی بعلت عدم محدودیت ظرفیت، رقابتی بین داوطلبان  وجود ندارد و داوطلبان می‌بایست حد نصاب قبولی (۵۰ درصد) را در این آزمون کسب نمایند، همچنین این آزمون نمره منفی هم دارد و در واقع هر ۳ سوال غلط یک سوال صحیح را حذف میکند.

توجه داشته باشید جهت ثبتنام در آزمون نظام مهندسی عضویت در سازمان نظام مهندسی اختیاری است اما در صورت قبولی در این آزمون برای اخذ پروانه اشتغال بکار مهندسی (گرفتن مدرک پایه ۳) عضویت در این سازمان الزامی می‌باشد.

0

نوشتن را شروع کنید و اینتر را بزنید

wpChatIcon