ارتقا پایه البرز
ارتقا پایه البرز در شهر کرج در دانشگاه پیام نور استان البرز به صورت حضوری در حال اجرا میباشد
این کلاس ها برای مهندسینی که دارای پروانه اشتغال می باشند و در آزمون های سازمان سنجش که در سال دو بار در حال برگزاری میباشد موفق به اخذ نمره قبولی شده اند و نسبت به دریافت پروانه اشتغال اقدام کرده اند میباشد که در رشته های معماری ، عمران ،مکانیک ،برق ، نقشه برداری و اخیرا هم رشته شهرسازی به این مجموعه اضافه در حال برگزاری میباشد . مهندسین بعد از دریافت پروانه اشتغال بعد از گذراندن 4 سال میباست نسبت به ارتقا پایه نظام مهندسی خود اقدام نمایند برای ارتقا پایه دروسی توسط مدیر آموزش دکتر مهدی آخوندی برنامه ریزی شده که پس از گذراندن دروس موفق به اخذ گواهینامه از اداره آموزش میشوند عزیزانی که به تازگی موفق به کسب نمره قبولی در صلاحیت اجرا در رشته های عمران ومعماری شده اند نیز موظف به گذراندن به هفت دوره درس در قالب دروس ورود به حرفه میاشند تا پروانه اجرا صادر شود به تازگی برای تمدید پروانه اشتغال درس مبحث 19 و hse به صورت اجباری در دروس تمدید پروانه اشتغال درج شده است که برای تمدید پروانه نظارت مبحث 19 و برای تمدید پروانه اجرا hseبا کد 811/7 جز دروس اجباری میباشند . کلاس های ارتقا پایه نظام مهندسی البرز در دانشگاه پیام نور استان به صورت حضوری دایر میباشد مکان تشکیل کلاس های در دانشکده تربیت بدنی میباشد که زمان بندی هر کلاس در حین ثبت نام در هر درس درج شده است .عزیزانی که در آزمون نمره های 48 و 49 کسب کرده اند برای اینکه بتوانند نمره کامل را کسب نمایند می بایست از دروس ارتقا پایه رشته خود برای نمره 48 دو درس و برای نمره 49 1 درس از دروس ارتقا پایه 3 به 2 اخذ نمایند و نمره در قبولی در دروس را اخذ نمایند تا موفق به کسب پروانه اشتغال در صلاحیت مربوطه خود شوند.
برای ارتقاء پایه چه باید کرد؟
پایین ترین درجه پروانه اشتغال به کار در سازمان نظام مهندسی درجه پروانه اشتغال به کار پایه 3 می باشد.
افرادی که دارای این پروانه باشند طبق ماده ۱۱ قانون نظام مهندسی پس از گذشت ۴ سال می توانند از پایه ۳ به ۲ و پس از گذشت ۵ سال دیگر از پایه ۲ به ۱ ارتقاء پیدا کنند.
لازم به ذکر است که هیچ مهندسی با هر میزان تحصیلات و سابقه کار به هیچ عنوان نمی تواند از پایه ۳ یکباره به پایه ۱ ارتقا پیدا کند و گذشت زمان و کسب تجربه برای ارتقاء پایه امری الزامی است.
شرایط ارتقای پایه نظام مهندسی در پروانه اشتغال به این صورت است که افراد دارای پروانه اشتغال پایه ۳ در یک سری کلاس ها و دوره ها شرکت کرده و در یک آزمون داخلی امتحان می دهند.
به شرط قبولی در آن آزمون، حضور در کلاس ها و گذشت زمان کافی می توانند ارتقاء پایه داشته باشند به نحوی که اگرکسی در سال ۸۷ از دانشگاه در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شده باشد و به طور مرتب در حرفه مهندسی فعالیت داشته باشد.
به شرط قبولی در آزمون ها در سال ۹۰ پایه ۳، در سال ۹۴ پایه ۲ و در سال۹۹ می تواند پروانه اشتغال به کار پایه یک را کسب کند.